CUMHURBAŞKANI’NA AÇIK MEKTUP! GAVİ VAKFINA DİKKAT!

Sayın Cumhurbaşkanım;

Corona Virüs ile tüm dünyanın zor günlerden geçtiği aşikardır. Bu süreçte insanların en çok ihtiyaç duyduğu hızlı tedavi için şüphesiz ki aşıdır… Aşı için ise Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak en yüksek karar merci sizin olduğunuz aşikardır…

Sayın Cumhurbaşkanım;

Bill Gates’in kurduğu Gates vakfı ve Rockefeller Fondation vakıflarının desteği ile kurulan Aşı Geliştiren Eczacılar Birliği yani GAVI, Afrika’da bir çok kadına doğum kontrol adı altında uygulanan aşılama çalışmalarından sonra yine bir çok kadının kısırlaştığı yönünde bilimsel çalışmalar, raporlar, tespitler bulunmaktadır. Rockefeller vakfının ise 1910 yılından bu yana sağlık alanında faaliyet gösteren bir çok şirkette ki ciddi ortaklıkları bulunduğu bilinmektedir. Aynı zamanda “Tek Dünya İmparatorluğu” kurma idealinde olan bu kişilerden bir olan ve Rockefeller ailesine hizmet eden James Warburg, 1950 yılında Senato Dış İlişkiler Komitesi’nde yaptığı konuşmada; “İsteseniz de istemeseniz de, zorla ya da rıza ile dünya hükümetini kuracağız” demişti. Yine Rockefeller vakfının 2010 yılında hazırladığı raporlarda ise aynen yaşadığımız bugünler birebir tarif edilmiştir. Bizim de Yazar Kursad Berkkan olarak bir çok kitabımızda bu iddialara yer verilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Ancak; devletimizin ve sizin GAVİ vakfı ile “Aşı İttifakı” projesinde yer aldığınıza dair kamuoyunda bir çok iddialar yer almaktadır!Şayet danışmanlarınız bu yönde bilgi verdiyse bu bilginin doğru olmadığını, GAVİ vakfının dünya insanları için hiç iyi niyet beslemediğini, bizlerin sağlığı ile oynayacak bir çok faaliyete imza attığını bir çok araştırmacı ve bizzat bu vakfın başkanı olan Bill Gates’i yakından tanıyanlar açıklamaktadır…

Sayın Cumhurbaşkanım;

Gerçek ismi William Henry olan Bill Gates isimli kişinin zenginliği dudak uçuklatacak seviyede olduğu bilinir ve eşi ile birlikte Bill & Melinda vakfı kurmasının ardından dünya insanları üzerinde testler yapıp, hastalık araştırmaları ve aşılama çalışmaları adına GAVİ vakfı kurulmuştur.
Ancak bu vakfın çalışmaları dünya insanlığı için hayırlı değildir! Bu kişinin en büyük ideali insanları kobay olarak kullanıp, deri altına takılan çipler ile kontrollerini sağlamaktır. Takılacak bu çipler biyolojik yapı, zihinsel yapı etki altına alınmak istenmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanım;Teknoloji dahisi olarak anılan bu kişinin ABD istihbaratı CIA ile birlikte bir çok proje yürüttüğü Microsoft sürecinden bilinmektedir. Türkiye’de de sayın Süleyman Demirel’in bilgisayarlarına sızdıklarına dair bazı raporlar olduğu iddia edilmekte ve Microsoft’un data paylaşımı sayesinde yapıldığı ileri sürülmektedir. Bu kişi tek başına değildir ve sizin de her fırsatta “dış mihraklar” olarak nitelendirdiğiniz güçlere hizmet etmektedir!

Sayın Cumhurbaşkanım;Sizin “bir daha asla gelmeme” dediğiniz Davos zirvesinde uzun yıllardır bu konuyu gündem maddesi olarak ele aldılar, planladılar, simülasyonu üzerine çalışmalar sürdürdüler. Hatta Ak Parti kurucu üyelerinden Cüneyt Zapsu bu hususu çok çok iyi bilmektedir. Bizim de Yazar Kursad Berkkan olarak bir çok kitabımızda bu iddialara yer verilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanım; ABD Başkanı Donald TRUMP’ın uzun süre danışmanlığını yapan sayın Roger Stone, katıldığı bir çok programda Bill Gates hakkında yukarıda zikrettiklerimiz ve aşağıda devam edeceklerimize benzer beyanatlar vermiş ve ne kadar tehlikeli biri olduğunu dile getirmiştir. Bill Gates ve GAVİ vakfının masum olmadığı büyük bir kesim tarafından bilinmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanım;

18 Ekim 2019’da yani Çin’in Vuhan şehrinde koronavirüs çıkmadan iki ay önce, Johns Hopkins Üniversitesi’nde Event 201” koronavirüs bilgisayar simülasyonu oynandı. Bu programın sponsoru Dünya Ekonomik Forumu ile Bill ve Melinda Gates Vakfı idi. Bill Gates, zaten yıllardır on yılda on milyon insanı öldürecek bir virüsün duyurusunu sözde insanlığı uyarmak adına çalışmalar yürüttüklerini iddia ettiler ancak zor süreçlerden geçtiğimiz şu günleri planladıkları (öngördükleri) ortadadır.

Sayın Cumhurbaşkanım;ABD ABD eski başkanlarından John F. Kennedy’nin yeğeni Robert Francis Kennedy Jr., Bill Gates için “Aşı Diktatörlüğü” kurmaya çalıştığını, uzunca bir rapor hazırlayarak ABD senatosuna ve kamuoyuna sunmuştur, danışmanlarınızın muhakkak inceleyerek size sunum yapması gerektiğine inanıyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım;Bill Gates vakfının destek verdiği bir diğer proje ise ID 2020 projesidir ki bu projede dijital olarak insanları takip etmek için dijital kimlik edinmesini sağlamaktır yani hepimizin her saniye ne yaptığı, nerede olduğu, kimlerle olduğuna dair kişisel hak ve özgürlüklerin alenen ihlaline dayanır.

Sayın Cumhurbaşkanım;

2017’de WHO’nun DTP (Difteri, Tetanos ve Boğmaca) aşısının Afrika’da önlediğinden daha fazla çocuğu öldürdüğü ortaya çıktı. Aşıyı alanların almayanlara göre 10 kat daha fazla öldüğü iddia edildi ve şimdi Türkiye’de dahil olmak üzere benzer aşı çalışmaları yürüttükleri bir çok kesim tarafından dile getirilmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanım; Ne kadar doğru bilinmez lakin Bill Gates ve GAVI hakkında Hindistan Ulusal Danışma Kurulu (NAB) ile bazı sağlık alanında anlaşmalar yaptığı ve çocuk felci aşısını zorunlu hale getirttiği, daha sonra Hintli doktorların ortaya çıkarması ile 2000-2017 yılları arasında 496 bin çocuğa bulaşan felç salgınına sebep olduğu iddia ediliyorken, Afganistan, Kongo ve Filipinlerde benzer durumların yaşanması ve arkasında bu ülkelerin hükümetlerinin Gates vakfı ile işbirliği yaptığına dair pek çok iddia ortada iken, Türkiye’de de benzer anlaşmalar yapılması veya GAVİ ile aşı ittifakı projesinde bulunulması asla doğru değildir.

Sayın Cumhurbaşkanım;

2017’de sızan e-postalardan, Gates’in ABD ordusu ile biyolojik savaş için sivrisineklerin genetiği değiştirilerek yeni bir yöntem denediği, sivrisinekler ile insanları aşılama çalışması yapabileceklerine dair de pek çok kaynak bulunmaktadır. Bu hususlar hakkında danışmanlarınızın sizleri bilgilendirmesini umud ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Gerek sayın sağlık bakanımızın takdir toplayan pandemi sürecini yürütmesi, sizlerin direktifleri olarak Türk toplumunun en az kayıp ile bu süreci atlattığına inandığımız şu günlerde GAVI vakfı ile ilgili tüm çalışmaları iptal ederek, tüm projeleri sonlandırarak bu konuların daha iyi araştırılması için özel bir ekip kurmanızı, bu çalışmalara son verilmesi emrini vermenizi, sizlerin de mücadele ettiğinizi ifade ettiğiniz bu küresel güçlere karşı duracağınıza inanıyoruz.

Saygılarımla;

Araştırmacı Yazar – Kursad BERKKAN